Η παρούσα ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα WWW.FOSGREECE.COM αποτελούν ανήκουν στην ατομική επιχείρηση Π. Τσαπανίδου, που εδρεύει στην Κηφισιά, οδ. Αγίων Θεοδώρων, αρ. 10, ΤΚ 14562, Τηλέφωνο/FAX: 210 6231465.
Αντικείμενο του WWW.FOSGREECE.COM είναι η λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, από το οποίο διατίθενται προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως κοσμήματα είδη ένδυσης υπόδησης, αξεσουάρ καλλυντικά προϊόντα και αρώματα, καθώς και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα, όλα εμπνευσμένα από το φώς της Ελλάδας.
Σκοπός μας στο WWW.FOSGREECE.COM είναι να παρέχουμε καθημερινά υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των χρηστών που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για τα προϊόντα μας και, ακόμα, να τα αποκτήσουν.
Για τη χρήση του site είναι απαραίτητο να αποδεχθείτε τους παρόντες όρους, που είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την ελληνική νομοθεσία για τις εξ΄αποστάσεως συμβάσεις.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς στην περιγραφή των προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνεται όσο περισσότερο γίνεται με αυτό που θα φτάσει τελικά στα χέρια σας. Τη φωτογραφική απεικόνιση κάθε προϊόντος συνοδεύει αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του (ενδεικτικά, υλικό, χρώμα και άλλα διαθέσιμα χρώματα, διάσταση κλπ.).
Όλα τα σχέδια των προϊόντων και το σύνολο των απεικονίσεων (εικόνων, γραφικών, σχεδίων, φωτογραφιών), όλα τα σήματα και τα διακριτικά γνωρίσματα (με εξαίρεση τα σήματα και τα διακριτικά γνωρίσματα που ανήκουν σε τρίτους) που χρησιμοποιούνται στη σελίδα WWW.FOSGREECE.COM αποτελούν διανοητική ιδιοκτησία που ανήκει στην Π. Τσαπανίδου και προστατεύονται από τις οικείες νομοθετικές διατάξεις.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ
Οι τιμές που αναφέρονται δίπλα σε κάθε προϊόν, και είναι δυνατό να αλλάζουν οποτεδήποτε, οπωσδήποτε όμως παραμένουν αμετάβλητες μετά την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α. και κάθε άλλου τέλους. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει κάποιο εξατομικευμένο προϊόν, και υποβάλει για αυτό το σκοπό ειδική παραγγελία, η τιμή καθορίζεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση [email protected] Είναι πιθανό να ζητήσουμε, προκαταβολή για την εκτέλεση μιας ειδικής παραγγελίας.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για την Ελλάδα
Οι παραγγελίες ΕΝΤΟΣ Ελλάδας Ελλάδας ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και οι πληρωμές με αντικαταβολή ΕΝΤΟΣ Ελλάδας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα.
Οι παραγγελίες εντός Αττικής εκτελούνται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραγγελίες εκτός Αττικής εκτελούνται μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Για άλλες χώρες
Οι παραγγελίες με τόπο παράδοσης χώρα της Ευρώπης παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες μετά την εκτέλεση της παραγγελίας από εμάς.
Οι παραγγελίες με τόπο παράδοσης τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής παραδίδονται από τη μεταφορική μας εταιρεία στο κάθε φορά αρμόδιο τελωνείο του τόπου παράδοσης σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την εκτέλεσή τους και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος που καθορίζεται από το τελωνείο στον παραλήπτη, έτσι κατ’ εκτίμηση, η παράδοση στις ΗΠΑ γίνεται εντός περίπου 7 ημερών από την εκτέλεση της παραγγελίας.
Οι παραγγελίες με τόπο παράδοσης άλλη, πλήν των παραπάνω αναφερόμενων, χώρα παραδίδονται σε 5-7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα προς τις εκάστοτε τοπικές τελωνειακές αρχές.
Για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται ΕΚΤΟΣ Ελλάδας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής που υπολογίζονται, ανάλογα με τη χώρα παράδοσης, μέσα στην ενότητα «Καλάθι παραγγελίας» και πρίν την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υποβολής της.
Εργάσιμες θεωρούνται οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή, εκτός των αργιών, των εθνικών και τοπικών εορτών. Για γεγονότα που δεν μπορούν να ελεγχθούν από την επιχείρηση και είναι πιθανό να προκαλέσουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας (όπως απεργίες ή καθυστερήσεις αναγόμενες στην μεταφορική εταιρεία ή άλλες περιστάσεις) η Π. Τσαπανίδου δεν έχει καμία ευθύνη.

Η ολοκλήρωση και η αποστολή μιας ειδικής παραγγελίας (πχ. εξατομικευμένο προϊόν) θα συμφωνείται βάσει της αλληλογραφίας που αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενότητα, δηλαδή κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση [email protected]mail.com και μετά την κατάθεση της προκαταβολής που ενδέχεται να έχει συμφωνηθεί.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Το WWW.FOSGREECE.COM δέχεται πληρωμές με αντικαταβολή, χρήση πιστωτικών καρτών και χρήση του paypal.
Το κατάστημά μας έχει λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για να διασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων των συναλλαγών σας, με χρήση του πρωτοκόλλου SSL. Η σελίδα μας χρησιμοποιεί το Thawte, για την κωδικοποίηση όλων των προσωπικών πληροφοριών, όπως ονόματα διευθύνσεις, στοιχεία πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, ώστε να μην μπορούν να αντιγραφούν ή να αλλαχθούν κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. Εξάλλου, η σελίδα μας συμμορφώνεται πλήρως με τα κριτήρια του νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» και τις υποχρεώσεις που επιβάλλει και προς τον ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, γνωστού και ως GDPR.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες σας, έχετε δικαίωμα να μας το επιστρέψετε για αλλαγή εντός 14 ημερών. Για την επιστροφή τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το συνοδευτικό καρτελάκι τους.
Έχετε επίσης, δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας, χωρίς να αναφέρετε το λόγο. Σε περίπτωση που ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα της επιστροφής της παραγγελίας σε εμάς, και εντός 8 εργασίμων ημερών θα σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς της παραγγελίας σας και τα έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση επιστροφής στο eshop ή υπαναχώρησης είναι απαραίτητο μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή ή την υπαναχώρηση στη διεύθυνση [email protected], με την ημερομηνία της παραγγελίας σας και τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Εαν η πληρωμή σας έχει γίνει με αντικαταβολή, παρακαλούμε, επιπλέον των στοιχείων της παραγγελίας που μόλις αναφέρθηκαν, να αναφέρετε τον αριθμό του λογαριασμού, στον οποίο επιθυμείτε να σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας του προϊόντος.

Τα προϊόντα επιστρέφονται με ευθύνη του αγοραστή, που πρέπει να φροντίσει να παραμείνουν σε άψογη κατάσταση μέχρι την παραλαβή τους.
Σε περίπτωση που το e-shop εκτελέσει λανθασμένα την παραγγελία σας, παρά τις προσπάθειές που καταβάλουμε να προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής και θα φροντίσουμε είτε να αποκαταστήσουμε εντός λίγων ημερών την παραγγελία, όπως αρχικά υποβλήθηκε ή να σας επιστρέψουμε την αξία των προϊόντων κατά το χρόνο της παραγγελίας σας και τα έξοδα αποστολής.
Για ειδικές παραγγελίες και εξατομικευμένα βάσει ειδικής συμφωνίας προϊόντα, δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές και αποκλείεται το δικαίωμα υπαναχώρησης.
ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ WWW.FOSGREECE.COM
Το e-shop και η σελίδα μας ευθύνονται για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή και τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα, όπως κάθε φορά ισχύουν.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Επιδιώκουμε πάντα να διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, εάν ωστόσο εντός 6 μηνών από την αγορά παρουσιαστεί οποιοδήποτε ελάττωμα που δεν οφείλεται στην συνηθισμένη χρήση του προϊόντος (όπως, η φθορά λόγω της χρήσης του), μπορείτε να μας το επιστρέψετε προκειμένου να μεριμνήσουμε για την επιδιόρθωση, αν είναι εφικτή, ή, άλλως, την αντικατάστασή του.
ύπαρξη και τους όρους εφαρμογής υπηρεσιών υποστήριξης του πελάτη μετά την πώληση, εξυπηρέτησης μετά την πώληση και εμπορικών εγγυήσεων

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Για τυχόν διαφορές που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση του e-shop, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Συνήγορο του Καταναλωτή και στα αρμόδια Δικαστήρια.
Εφαρμοστέες για την παρούσα σύμβαση είναι οι διατάξεις του ελληνικού δικαίου και της ευρωπαϊκής και διεθνούς έννομης τάξης, που ερμηνεύονται με βάση την καλή πίστη και τα χρηστά ήθη. Σε περίπτωση ακύρωσης ενός εκ των παραπάνω όρων, οι λοιποί παραμένουν σε ισχύ.